tirsdag 30. desember 2008

Jul

Jula er ryddet vekk - selv om den knapt ble ryddet fram iår. Skal prøve å selge leiligheten vår, og fotografen var her idag. Fant ut at det var best å unngå julepynt på bildene, og har knapt vært hjemme i jula i år, så pyntet svært lite og ryddet det vekk i går. Ikke bare måtte julepynten vekk, men fotografen fjernet det meste andre og. Forrige gang vi solgte var det godstolen min som måtte vekk, denne gangen var det mannens ;) Hihi

Fikk to ultrasøte julenisser til jul, fikk til og med tatt bilde av dem før de ble pakket vekk, men selvfølgelig tok mannen det kameraet med seg på tur idag - så det bildet får komme senere.

Nå burde jeg begynt å pakke til nyttårshelga, men åhh så kjedelig. Frister mye mer å oppdatere seg på blogger etc når jeg likevel har tatt fri fra jobb for å være hjemme mens fotografen var her.

2 kommentarer:

Dreamgirl sa...

Å? Skal dere kjøpe nytt?

Miel sa...

Ja, tanken på egen parkeringsplass, egen hageflekk og enda litt mer plass har tatt overhånd :) Så da får vi se om vi får solgt dette da - er kanskje ikke så lett å selge for tiden, men krysser fingre og tær for at noen har dødslyst på leiligheten vår!