lørdag 14. mars 2009

Av og til føler man seg litt liten...


... særlig når man står på utleveringa på IKEA og ser heisen kommer ned med en diger pall + en vogn med varer. Vi hadde selv plukket med oss en vogn med flatpakker og. Trodde aldri verden vi skulle få plass i bilen, men utnyttet hver cm av bagasjeplass og klarte tilslutt å få igjen alle dører og bagasjeluken. Måtte bare ta bilde av pallen pluss den ene trallen når jeg sto ved inngangen og ventet på at mannen skulle hente bilen.
Så når vi kom og tok over huset hadde vi to stk stappfulle biler med oss! De siste ukene har bestått av montering, bortkjøring av papir, bæring av møbler, litt maling og masse organisering av ting og tang. Flyttingen har gått over all forventning, masse venner som stilte opp :)

4 kommentarer:

Dreamgirl sa...

Å, så nå er dere endelig i gang :) Deilig med eget hus da.

Miel sa...

Er godt i gang :) Har bare ikke sullet meg til å ta bilder her ennå, vært opptatt med bæring, lemping, montering og plassering av alle tingene våre. T.o.m gardiner er oppe nå!

Hege sa...

Hjelp! Imponert over at dere greide å få med hele det tårnet i én bil - ikke dårlig! Får vi se flere bilder av herligheten da?;)

Miel sa...

Hadde heldigvis fått lånt en diger bil, men var ikke mange millimeter til overs nei ;)

Bilder kommer når jeg får sullet meg til å tatt de. Er ikke noe fancy å skryte av ennå - men vi har hus!!!! Fancy hus får vi satse på at det blir litt etterhvert...