fredag 17. april 2009

Noen som sa mye furu?

















Her drømmer jeg om mange liter lys maling. Men ikke bare bare å male tak over trappeoppgangen, det er laaaangt ned. Så i første omgang blir det med drømmen, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg blir sprø. Funderer allerede på hvor mye et malerfirma ville tatt for en slik jobb...

7 kommentarer:

AM sa...

Oh... ja, her ville jeg også gjort noe. Ikke for å være frekk, men jeg er ikke særlig glad i trehvitt....

Miel sa...

Helt enig jeg altså, men står litt på tiden akkurat nå - studerer ved siden av full jobb, så har ikke så mye fritid. Funderer bittelitt på å ta ei uke ferie for å male, men tør ikke holde på alene over trappen, og mannen min er svært lite glad i å male. Frister å sette det vekk!

Snart tretti sa...

Lei inn en håndverker... det ville jeg gjort..:):):)

Miel sa...

Lurer på hva de tar? Kan godt ta veggene på loftet selv, men trappeoppgangen frister det utrolig å la noen andre ta seg av. Men - har andre deler av huset som også skal fikses, så sparing til baderomsoppussing er første prosjekt.

Snart tretti sa...

De tar vel ikke all verden.. Dette er vel kanskje noe du ikke trenger "kvalifiserte" malermestre til.. kanskje dere finner noen som tar sånne småjobber "på si"? :)
Broren min og de leilde noen polakker (ikke svart) for å fikse noen lister i deres gamle leilighet, det kostet nesten ingenting..
Sjekk ut her: http://www.polskjobb.no/

Miel sa...

Takk for link, skal sjekke der!

Dreamgirl sa...

Ja, der hadde det blitt lekkert med litt lys farge :)