onsdag 18. november 2009

Babyutstyr

Syns vi snart har fyllt opp et soverom med babyutstyr, men etter en tur innom Barnas Hus igår for å se hva vi skal ønske oss til jul er det nok mer vi trenger...

Øverst på ønskelisten hittil er:
*base til Maxi Cosi-stolen
*speil til å se babyen i mens vi kjører bil
*adapter til vognen for å feste bilstolen i
*vippestol
*badebalje
*lammeskinn
*vognpose

Den første og siste har vi fått hvisket i øret fra besteforeldre på hver sin side at de har lyst til å bidra med - kjekt med hjelp til de dyreste tingene.

Bilstol er det eneste vi har kjøpt nytt, resten har vi kjøpt brukt via kjente og finn.no :) Miljøvennlig og økonomisk!

4 kommentarer:

Lykkelinn sa...

Synes det høres lurt ut å satse på noe brukt og noe arvet, det kan fort bli veldig dyrt hvis man ikke gjør det sånn.

... og så er jeg jo superspent på den strikkede kolleksjonen til nurket! ;)

Miel sa...

Hehe, er jo måneder til termin ennå, så motivasjonen til å feste knapper etc har ikke kommet ennå... Men har noen plagg ferdig ja ;)

Dessuten - har jo fått tilbake det jeg har strikket til tantebarna, så har et godt utvalg i hjemmestrikkede ullklær som er pent brukt :)

Snart tretti sa...

Så deilig med fått og lånt da:) Vi får også overta et par ting etter lille nevøen, men ellers vet jeg ikke helt hvor folk har gjort av alt hen.. hehe:) Vi har fremdeles en god del igjen på lista. ALT som trengs til soving bla:)

Hvilken vogn endte dere opp med?

Miel sa...

Vi har to vogner, en TFK Joggster Twist trehjuling og en Simovogn. Simovognen blir nok mest brukt her hjemme til turer og soving ute + i barnehagen etterhvert, mens TFK-vognen er bedre egnet til byturer og sammenlegging i bilen innbiller vi oss. Maxicosisetet kan klipses rett på understellet på TFK-vognen, så kjekt om man skal en snartur innom butikken når babyen sover i bilstolen f.eks.