torsdag 10. september 2009

Til ei lita tulle




Ei god venninne av meg har blitt mamma, og nå er denne underveis i posten. Dessverre bor de langt unna, så får nok ikke sett den lille prinsessa før til sommeren, men satser på masse bilder etterhvert når de kommer hjem fra sykehuset!

5 kommentarer:

Snart tretti sa...

Åh, så fin! :) Og nå kan du sikkert snart lage til deres egen:) Vet dere hva det blir enda? Vil dere vite? God helg!

Miel sa...

Vet ikke kjønn ennå, så hittil går det i nøytrale farger og klær. Legen sist trodde det var jente, men var ikke helt sikker. Blir spennende å se på neste ultralyd!

Snart tretti sa...

Så spennende! Jeg syns det ble så utrolig mer virkelig da vi fikk vite kjønn, av en eller annen grunn! Personifisert på et vis:)

Miel sa...

Ja, vil gjerne vite kjønn vi også. Har mulighet til å arve masse klær, men greit å vite om vi trenger de lyseblå eller rosa posene ;)

Dessuten lyst til å begynne å tenke på navn. Etter forrige ultralyd ble det kjapt bare jentenavn som ble diskutert, men det er jo fortsatt sikkert stor sjanse for at det er en gutt!

Snart tretti sa...

Vi snakket bare om guttenavn før UL, men jentenavn er vi ganske enige om, så det var også litt deilig! Navn er gøy, forberedelser er generelt gøy! Og snart kommer nok babykulen din, min er i aller høyeste grad tilstedeværende nå for tiden... :P